بذر هویج نانتس ویکیما<br/>بهترین زمان برداشت هویج زمانیست که برگ ها سبزی و طراوت خود را از دست داده و متمایل به رنگ زرد می شوند. عدم یکنواختی ریشه ها زمان industry agriculture agriculture
بذر هویج نانتس ویکیما<br/>بهترین زمان برداشت هویج زمانیست که برگ ها سبزی و طراوت خود را از دست داده و متمایل به رنگ زرد می شوند. عدم یکنواختی ریشه ها زمان industry agriculture agriculture
ارسال شده توسط : اکبری
همه آگهی های این کاربر
09361816450
قیمت : تماس بگیرید
ارسال شده توسط : اکبری
تلفن: 09361816450
پرسش از آگهی دهنده
پرسش
نام
پست الکترونیک
پرسش خصوصی
ارسال ارسال شد
قیمت
تماس بگیرید (درخواست قیمت)
بذر هویج نانتس ویکیما
بهترین زمان برداشت هویج زمانیست که برگ ها سبزی و طراوت خود را از دست داده و متمایل به رنگ زرد می شوند. عدم یکنواختی ریشه ها زمانی به وجود می آید که بذر هویج در خاک های ضعیف کشت شوند. برای یکدست شدن هویج عواملی مثل قدرت نامیه بذر، دقت در بذرپاشی و آبیاری به موقع می توانند تأثیر گزار باشند.
داشتن مواد مغذی، خواص دارویی، طعم شیرین و داشتن ویتامین‌های کافی باعث شده این نوع محصول در خیلی از غذاها مورد استفاده قرار گیرد و محبوبیت زیادی در ایران و جهان دارد بیش‌از ۶۰ نوع بذر در سراسر دنیا کشت می شود برخی از این ارقام مثل بذر هویج نارنجی بازر پسندی خوبی در دنیا دارد و همیشه مورد استقبال مردم قرار گرفته ‌است.
مدت‌زمان جوانه زنی بذر هویج نانتس هلندی ۱۰ تا ۱۴ روز، مدت‌زمان باردهی ۷۰ تا ۸۵ روز و دمای مناسب برای جوانه زنی ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی گراد است.

جهت سفارش و خرید بذر هویج نانتس و انواع بذر هویج میتوانید از طریق شماره درج شده با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

ارسال در اسرع وقت به صورت رایگان در تمامی نقاط کشور
ارسال به ایمیل : شماره ذخیره شده برای عضویت در ایمیل
ارسال به ایمیل جدید
ایمیل فقط یک ماه آگهی‌های مرتبط را برای من ارسال کن
ثبت ثبت شد
ایمیل فرستنده
ایمیل گیرنده
پیغام
ثبت ثبت شد
توضیحات بیشتر
ثبت ثبت شد
ارسال به شماره : شماره ذخیره شده برای ارسال پیامک
ارسال به شماره جدید
شماره خود را وارد کنید
+98
ثبت ثبت شد

آگهی های مرتبط (آگهی های من اینجا!)

آیا می‌خواهید اینجا قرار بگیرید
عزیز، درود!
انتخاب شهر
همه گروه‌ها
همه گروه‌ها
استخدام
املاک
بخش ویژه دانشجویان
تور
خدمات
خرید و فروش کالا
دیجیتال
صنعت
ماشین و خودرو